Chlebíček debrecínský
O nás Produkty Prodejny Blog Kariéra Kontakty
Úvod / Produkty / Lahůdky / Chlebíček debrecínský

Chlebíček debrecínský

Kód produktu: 1106 Hmotnost: 80 g Trvanlivost: 2 dny

O produktu

Složení

Výrobní salát: vařené brambory (brambory loupané vakuované, pitná voda), majonéza (řepkový olej, pitná voda, vaječný žloutek, kvasný ocet lihový, zahušťovadlo: modifikovaný škrob; jedlá sůl, stabilizátory: guma guar a xanthan; regulátor kyselosti: kyselina citronová; konzervant: sorban draselný; maltodextrin), zeleninová směs (okurky, mrkev, hrášek, pitná voda, ocet kvasný, sůl, cukr, konzervant: sorban draselný), šunkový salám (vepřová kýta 80%, pitná voda, jedlá sůl, konzervant: E250; cukr, stabilizátory: E450, E451; antioxidant: E301; sušená zelenina, směs koření), sterilované okurky: (okurky nakládačky, pitná voda, ocet kvasný, sůl jedlá, sladidlo: sukralóza, extrakt koření), cukr, jedlá sůl, worcester [pitná voda, ocet kvasný, bílé víno, cukr, sůl, švestková povidla, směs koření (česnek sušený mletý, pepř černý mletý, zázvor mletý, hřebíček mletý, skořice mletá, chilli), rajčatový protlak, barvivo-karamel, aroma-houbové], pepř mletý. Veka: pšeničná mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí pekařské, jedlá sůl, cukr, zlepšující přípravek (pšeničná mouka, látka zlepšující mouku: kyselina askorbová, enzymy - obsahují pšenici). Debrecínská pečeně 17 %: vepřová pečeně 80%, pitná voda, jedlá sůl, konzervant (E250), cukr, živočišná bílkovina, stabilizátory (E451, E450), antioxidant (E301), zahušťovadla (E407a, E415), modifikovaný škrob (E1420). Sterilované okurky: okurky nakládačky, pitná voda, ocet kvasný, sůl jedlá, sladidlo: sukralóza, extrakt koření. Vejce: vejce vařená loupaná a nálev (součástí nálevu jsou pitná voda, ocet, sůl, E260 – konzervanty, E270 – látky zvýrazňující chuť a vůni, E325 – zvlhčující látky). Sterilovaná paprika dělená: červená paprika, pitná voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, glukózový sirup, koření, sladidlo – sacharin. Petrželová nať.

Alergeny

Může obsahovat stopy alergenu mléka, ryb, sóji, arašídů, celeru, hořčice, sezamu, skořápkových plodů, lupiny a oxidu siřičitého.